Anak mula tumbuh gigi. Apa nak buat?

Hi mommies. Nak tanya if anak dah mula tumbuh gigi, apa steps pertama yang perlu dibuat ya. Maksudnya kena terus jumpa doktor gigi ke atau tunggu next appointment KK je, so nurse KK akan checkkan ke macam mana. Sebab saya baca2 macam kena jumpa doktor gigi..betul ke mommies.

2 Balas

Ank2 sy tumbuh gigi xde pn doc suh g jmpe dentist, just bile ank da tumbuh gigi mommy kne start beli brus gigi yg sesuai utk ank la..keep jg hygiene mlut ank..bile gigi ank da byk bru sy bwk jmpe dentist tiap 6bulan skali

4y ago

Sis bg gmbr kt komen kt atas ye bleh rujuk