Keputihan jernih campur darah

Hi mommies nak tanya, dlm beberapa harini sy mengalami keputihan jernih + darah. Sy confused, adakah sy sedang mengalami ovulasi atau mmg tgh subur. Or sy ada simptom2 penyakit lain ye? Boleh bantu sy tak? InshaAllah sy akan ke klinik utk check. Sbb kuantiti dia agak byk dan mengganggu aktiviti harian. Sampai sy kena pakai pads 🥲 last bersama 15/2/2024. Dan kebetulan sy baru je consume coq10. Adakah coq10 ni memberi effect mcmni? Sbb sy tak pernah jadi camni sebelum ni. #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

1 Balas

Effect makan coq10 kot. Doktor prescribed ke coq10 tu? Cuba stop dulu coq10 tu, tengok apa perubahan