Diaper pants

Hi mommies, nak tanya.. diaper jenis pants brand apa yg okey ye ? Anak saya boy setahun lebih.. skrg pakai genki tape saiz XL tp mcm besar sgt utk berat dia yg baru 9kg.. plan nak tukar diaper pants lepas ni.. saya perlukan suggestions sbb anak jenis kencing tak banyak.. pakai genki tape pon tak pernah full 😂 thanks in advance 🤗

2 Balas

goon ok juga, tgk kat shopee murah2. huggies, drypers, diapex, pet2, fred&flo(tesco), whoppee.

pet pet ok juga klu anak yg jenis tak kencing banyak..