Breast fibroadenoma semasa pregnant

Hi mommies! Nak tanya dekat sini ada tak sesiapa yg pernah ada pengalaman breast fibroadenoma? Doc pakar i suggest to do biopsy needle cucuk fibroad tu utk bwk lab to check, then i sekarang tgh pregnant 9weeks. Nak tahu ada kesan apa2 tak lepas biopsy tu? Mommies2 yg ada pengalaman boleh share tak? Thankyou so much ☺️ #1stimemom #9weekspregnancy #breastfibroadenoma ##mommybuntu #theasianparentmalaysia

3 Balas

sis fiona..dah bersalin ke? mcm mana lump sis? sye lepas bersalin ni makin membesar..next appointment maybe doc suruh operate kot.. sbb last checkup tahun lepas, doc kata mmg nk buang.. cuma sbb preggy, tu taknak ambik risiko

hi sis .. maaf bertanya.... so masa preggy tu sia ada buat ka biopsi tu.... aa efect bby x?

dah buat biopsy ke sis?

4y ago

Amin tq sis, slmt utk awk jgk ☺️