Sakit belakang

Hi mommies. Nak tanya, boleh share pengalaman tak untuk kurangkan sakit belakang start 2nd trimester? Saya dah try beli pregnancy pillow. Bantal belum sampai lagi. Selain dari tu apa lagi ya cara untuk hilangkan rasa sakit tu? Mencucuk bisa teramat sangat sampai menangis saya 😖 Btw saya pernah refer fisio di klinik kerajaan. Cuma start pregnant ni sakit dia lagi triple 🥲 #sakitbelakang #backpain #sakitbadan #firsttimemom #25w2d #ingintahu #bantusharing

9 Balas

Pergi prenatal urut

3mo ago

Prenatal urut ya? Saya belum pernah dengar, tapi nanti saya try research. Thankyou yaa ❤️