perlukah tukar susu lagi?

Hi mommies, nak tanya betul ke kalau baby tu xngam susu salah satu ciri dia baby akan berkahak? Sebab sebelum ni baby minum lactogen tp jarang membuang ada sampai 5hari, tp sejak tukar ke dumex dupro dah ok dah membuang dia cuma kdg2 time tidur atau dia bgn terdengar la dada dia bernafas macam ada kahak tu. Adakah itu salah satu ciri yang baby xngam dengan susu tu?

2 Balas

sama mcm bby sya masa baru2 minum susu NAN time dia tido je ada dengar mcm kahak.nak tukar susu risau plak sebab dia minum susu Nan tu ok berak pun takde masaalah.ada lah dlm 4,5 kali jugak sya dgr kahak tu tapi lepas tu smp skrg dah takde lagi.mungkin baru je kot sbb sebelum susu na sya bagi susu dupro dutch bby dan s26 dia tak nak.

sy rse ye sis. baby xsesuai susu tu. kne tukar lg