Bayi umur 1 bulan jarang berak

Hi mommies nak tanya ..bayi saya umur 1 bulan dah jarang berak...3-4 hri tak berak lpstu berak skali dan seterusnya xberak normal ke x? Saya bf n sulam dgn susu formula #firs1stimemom

2 Balas

Kalau full breastfeeding mmg jarang berak. Tapi kalau formula, everyday kena berak tau mommy

4mo ago

Sy pun sama after 4 months. Berak every 1-2 days. Kalau bnyk formula, kena berak hari2. Tapi tgk kalau baby meragam atau tak. Kalau baby okay insyaAllah takde pape. Kalau mcm kureng, mungkin susu formula tak ngam