Baby start berjalan umur berapa?

Hi mommies. Nak tanya, baby korg start bjalan umur brape? Baby sy belum bjalan lagi, umur 12 bulan. Boleh share ke ? Sy risau sgt . Baby sy bdiri pegang2 kerusi, pagar cmtu je lagi. Kadang bgn bdiri kejap2 . Normal ke?#firstbaby #firstmom

7 Balas

normal . nurse n doktor pn ckp 1 tahun 6 bulan pling lmbt baby Jalan n dduk sndri. klau 1 thn 6 bln xjln n dduk kita kena risau. better ask KK or klinik baby anda