Susu formula

Mommies nak tanya. Ada tak susu tin lain macam susu tin frisolac punya boleh letak scoop dia hanging macam gambar bawah ni? nak tukar susu tapi mostly tak jumpa yang letak sudu dia macam ni. Nak tanya mana ada tau susu lain sama macam ni. Thank you tau.

Susu formula
1 Balas

Boleh beli milk powder container yg air tight jika tin yg susu lain tidak sesuai. Biasanya ada hook utk letak sudu. Anak saya minum Frisolac juga, tapi nak tukar lewat sikit. Ibunya malas nak layan cabaran tukar susu🤣

8mo ago

Betul jugak kan. Boleh beli container susu yang air tight. Tak terfikir. Haha. Thank you mommy! 🫶🏻