sudu susu dupro

salam.. nak tanya.. tak pe ker sy guna sudu susu dupro untuk sukatan susu enfagrow entlease?? sebab sy beli susu.. dekat tin tak ada sudu dia☺️ sy baru tukar susu enfagrow. ##ingintahu ##pleasehelp ##seriusnanya #bantusharing

1 Balas

enfa kalau tin sudu dia dekat dlam susu. dah try godek2 cari? kalau dalam box senang sebab dia pack dlm plastik

5mo ago

haah try cari. kalau enfagrow scoop besar lutsinar. kalau enfalac dia scoop kecik biru. hehe saya jarang beli tin sbb suka beli yg kotak banyak2 selalu dapat kat manjaku murah kalau sis bei bundle kotak. senang nak kumpul sudu 🤣🤣