Minum air gula

Hi mommies, nak tanya ada tak dekat sini dah 16weeks tapi belum minum air gula lagi dekat KK? Ada tak yg macam saya? 😅

16 Balas

sy dah 16weeks. cuma nurse kk ckp. 20 weeks baru boleh minum. nih 15hb sy kena cucuk kancing gigi

sy skrg 16weeks 3days. Mnggu lepas dkt KK . nurse bg masa 20weeks bru mnum air gula .

Sy pun belom. Next week baru kena minum, kandungan bru nak masuk 16 weeks.

slalu yg minum awai air gula ni.obese,ada sejarah kencing manis

Saya pun belum minum lg, nurse bg appointment minum dlm 18w nnt

Sama.. Dh 18week xminum lg air gula