Kepitisan Minum Air Gula

Hi tumpang tanya. biasa lepas minum air gula berapa lama misi bagitahu keputusan? saya minum dah dekat 3minggu tak ada pun kk call#ingintahu

2 Balas

Saya minum air gula 27/2, kk saya pun tk call dh 2 minggu. Ok la kot agaknye result, klu x ok mst nurse cari sampai ke lubang cacing 😂

Kalau kk saya , sangkut je bacaan ,2 hari lepastu kk akan call. Kalau takda call, alhamdulillah semua okay lah tu.

1y ago

ohh yeke. alhamdulillah kalau macam tu. risau kk terlupakan saya ke😅