breast pump perlu atau tidak?

hi mommies, nak mintak pendapat sikit. saya seorang suri rumah, perlu tak saya beli breast pump? #pleasehelp #firstmom

16 Balas

bagi sy beli jelh untuk standby kut anak kena warded kuning ke nicu ke.. mcm sy haritu x beli jgk sbb sy housewife tp anak kena warded kuning lama juga terpaksa beli tu pun kalut cari dgn anak lg nk hntar hospital jauh hntar brng anak lagi.. cari breastpump lagi.. sy selalu bengkak susu..

2y ago

baik terima kasih ☺️