Parut ekzema satu badan. Dah 29w. Takut tak hilang, Rasa malu nak bersalin nanti🥺

Hi mommies, nak minta pendapat/nasihat yg dah masuk labour room n ada masalah sama macam saya.... parut area kelengkang & paha paling malu rasa. Kaki,perut,tangan jangan cakap lah😭. Rasa down sangat sangat bila fikirkan. Dalam labour room nanti macam manalah agaknya 🥲#firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Time sakit nk beranak, dah tak fikir dah semua tu. Time beranak pun normal terberak depan doktor2 n nurse semua, itu lg patut malu sbnrnya tp time beranak mmg tak smpt fikir/malu apa dah oii, fikir nak selamatkan nyawa anak je haa 😂

2y ago

Yeke sis. Agaknya emosi saya tak stabil sekarang tu yg banyak pikir benda tak penting🫣🤣