37 Weeks

Hello mommies! Mommies2 yg due Dec ni, share2 tips sikit. Mcm mana nak tawu contraction yg betul @ false contraction? #1stbaby

2 Balas

False contraction biasanya lama dan trase kuat.Contraction sepatutnya sakit tu on off but time interval between contraction akn lebih pendek bila jln start buka besar.

Contractions nk bsalin awk kira dlm 5mnit tu ada 3x contractions...xsemua dpt tanda contractions dlu... Ade yg kluar darah... Ada yg leaking dlu...