Lactation Consultant KL area

hi mommies. mencuba nasib bertanya dekat sini pula. harap dapat yg membantu ye. saya nak cari consultant bermaksud im willing to spend & taknak tambah stress yg sedia ada 😅 alhamdulillah for my 2nd baby saya dapat bagi full and direct bf since he’s 3 days old. skg dia baru masuk 4 bulan. saya nak cari consultant yg boleh assist saya utk saya buat stock susu. saya kena provide hanya once a week dlm 24-36 oz sbb kena masuk office. minta jasa baik utk recommend consultant and provide honest reviews mommies 🙏🏼 kalau boleh nak consultant yg willing to work closely dgn kita. bukan yg takat bayar satu class then dah, lepastu tanya soalan tak dapat2 jawapan 😅

3 Balas

Dkt hospital swasta, slalu nye ade lactation consultant jgak.. Maybe sis bley cbe tgk2 kt website or sosial media hospital tdekat dgn sis..

8mo ago

x pernah.. tp sye penah join antenatal class kt private.. n lactation consultation tu ade bg talk & dyorg memg ade provide servis yg mcm sis nak..

awak dh pernah cuba jumpa lactation counselor ni tak. dia ada lactation centre sendiri

8mo ago

sama2 awak. semoga urusan awak dipermudahkan❤️💪. keepedup okay.

blh check ig breastfeedwithsimran. location: bangsar.

8mo ago

thank you ❤️ awak pernah dgn dia?