Cara nak atasi sembelit

Hi mommies, mcm mana nak atasi sembelit pada 1st trimester. Rasa nak membuang tapi bila ke tandas susah sangat nak keluar 😫 #advicepls

2 Balas

Sy beli laxative dkt farmasi sbb sy ad post buasir surgery. 😅 pagi2 sy mnum vitagen wktu perut kosong klau x nk mnum laxative. Lbihkan mnum air suam. Klau x boleh telan air suam, mnum vitagen/yakult.

1y ago

yakult boleh diminum ibu mengandung ke? thank you for the recommendation ❤️

beli ubat kat farmasi. ubat lembut najis atau ubat sembelit . mention untuk ibu ngandung. ubat jenis cecair kalau untuk pregnant women

1y ago

thank you ❤️