Seluar mengandung

Mommies, mana nak cari seluar yang selesa untuk ibu pregnant + plussize nii 😂suka beli kat aeon tapi nii duk jauh dari aeon, nak try beli online tapi takut tak selesa and tak muat... Ada online shop yang korang boleh share kan??? #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

saya dh tak pakai seluar sis😂 pakai skirt, baju kurung, dress. sbb itu je yg selesa. seluar sya smua dh tak muat bahagian perut. sakit klau duduk. nk jimat & pakai lama sya beli je dress kembang

2y ago

Kerja sy tak sesuai pakai dress 😂 Sebab nak cari seluar untuk pakai harian