Menu simple pantang

Mommies makan ape setiap hari msa pantang? Boleh x suggest menu simple yg mommies makan? Saya baru hari ke 12 pantang dah takthu nk mkn ape lg. Sllu mkn ayam bakar nasi kosong pnas2 je. Sup sayur sup ayam & ikan selar bakar je. Meh share sini skit menu mommy. #advicepls #PANTANG

11 Balas

sye search menu2 pantang kt fb dgn youtube.. taip je menu berpantang,banyak yg keluar.. tp masakannya sama je.. sayur masak air,ikan/ayam bakar pastu buah...cuma pelbagaikan dgn jenis ikan dan cara masak ikan tu sme ada stim,bakar atau rebus.. bab menu berpantang sye dh salin siap2... sye nk tnye,utk kudap2 kunyah2 sementara nk tunggu masa makan tu,ada spe2 tak yg boleh share? takan sye nk kudap2 keropok ikan kan😂 ada x? selain buah2an

2y ago

cucur bawang, bilis boleh makan juga sis roti cicah air roti+planta kuih lempeng kuih tiram (kuih2 yg takde telur) ni apa yg saya tgok adik saya berpantang mak saya bg makan mcm tu utk masak2 sis boleh pakai air fryer, kukus, stim, rebus