Menu simple pantang

Mommies makan ape setiap hari msa pantang? Boleh x suggest menu simple yg mommies makan? Saya baru hari ke 12 pantang dah takthu nk mkn ape lg. Sllu mkn ayam bakar nasi kosong pnas2 je. Sup sayur sup ayam & ikan selar bakar je. Meh share sini skit menu mommy. #advicepls #PANTANG

11 Balas

Wife sy tgh berpantang.mcm sy utk menu berpantang ikan selar bakar atau kukus,sup sayur dan ikn bilis goreng.bwg putih mmg x tinggal.2 jenis buah.sunquite dan epal. skrg ank tgh kuning masih ssu badan. (Black paper,kunyit, halia tua)kena elak.