Baby 2 Bulan Ada Kahak

hi mommies , macam mana ya solution kalau baby 2 bulan ada kahak selain pergi sedut kahak ? risau sangat baby asyik tak selesa sebab kahak . tq mommies semua

2 Balas

mcm sy ank baru 28 hari da kne batuk sesema kne jangkitan dri klinik sbb kerap cek kuning..mcm² balm sy bg xmau juga akhirnye sy gune petua daun sireh layurkan dan tekap d dada n blkg Alhamdulillah elok..sblm tekap letakkan balm pape bwg putih or balm vick bby tu sgt mmbntu tp kne buat 4 jam skali bile da kering yg bfore tu gantikan kire buang daun tu buat yg lain

park nak tahu jg