Kahak baby

Hi mommies, mcm mana ya nk buang kahak baby ?

10 Balas

baby saya sejak lahir mmg berkahak, sy guna minyak ao wallet sapu kat leher lepas mandi. baby auto muntahkan kahak. mmg berkesan bagi baby sy. skrg dah hilang kahak dia.

Kahak ni bgantung. Klu newborn smpai 3 bln is normal. Nti akn hilang sndri, my baby pun mcmni. Yg penting kena bawa bby jumpa dktr dlu utk sahkan it's kahak or tak.

2y ago

bby saya hritu pun batuk berkahak then pegi klinik doc suruh neb

saya tgok ramai da yg tanya pasal kahak baby . totally baby mesti ramai yg berkahak kan ??

2y ago

betull, rasa nk korek2 buang je 😅😅

anak saya pun gtu tp makin besar, sekarang dah 2 tahun xde dah bunyi kahak gtu time tidur

saya guna balm cfrub dari tasneem.. alhamdulillah hingus pekat pun boleh keluar, kdg² muntab kahak

2y ago

saya guna since newborn lagi 😊

Cuba guna cfrub dan restyoil dari tasneem InsyaAllah dapat membantu buang kahak

boleh try mbc nie sis.. baby seawal 1 hari dh boleh guna.. 0179181078

boleh rujuk youtube cra guna .semoga membantu

tepuk percussion.. tgok utube

kene refer doktor dlu