rawat ruam susu

hi mommies. macam mana nak rawat ruam kat muka baby ni eh? sampai dah banyak sangat kat muka dah nak kepala leher semua . mummy risau 😩

rawat ruam susu
9 Balas

Ruam susu mcm ni baby saya ada time baru baru lahir je. Jaundice makin hilang muka pun dah xde lah ruam mcm ni sangat. Tapi saya perasan that time sbb panas so banyak ruam macam ni. Cuba sis after menyusu tu lap muka baby and dengar org kata cream snowwhite tu bagus untuk ruam. saya pun pakai sekarang just suka suka je muka baby nampak bersih. Sis boleh try lah.

Cuba cari krim snowwhite yg strawberry punya..ank sy ruam panas penuh muka & leher ambik masa 2-3 hri hilang cantik dh kulit.. skrg lpas mndi mmg sapu krim ni mmg elok je kulit..

9mo ago

terima kasih info . saya dah beli tunggu sampai je . harap sesuai dgn anak sebab makin teruk tengok

guna krim snow white sis.. ank sy jd ruam lampin smpai melecet.. 2 hari je sapu dh kering dh.. sy beli pn sbb rmai bg feedback ckp elok.. alhamdulillah ssuai dgn ank

Sapu drapolene je..kejap elok.. sapu pgi tgk mlm dh berkurang.. kt watsons pun ada jual.. farmasi or kedai bby pun ada .. kotak kaler pink gmbo baby

Baby saya pun kene macam ni ruam naik satu kepala, saya baru je bawa ke klinik. Doktor bagi ubat sapu macam bedak sejuk.

Saya pakai krim snow white tu yg strawberry dh sebulan Alhamdulillah baby kulit bersih

krim snow white

Snowwhiteeee