Share tips minum air gula

Hi mommies, lusa saya kena minum air gula. Boleh share tips tak? Risau pulak. Biasanya bape lama kita akan dapat tahu result?

7 Balas

jgn risau..saya anggap mcm minum air biasa je.. sbb da berlapar , haus dari pkul 10 mlm.. teguk je sampsi hbis, jgn berhenti.mcm org kehausan minum air tu .tahan sikit la nafas tu supaya deria kita x berapa fokus kt rasa air gula tu. jgn sekali teguk, nnti kang nk muntah. teguk secara steady n berterusan je.hehe result mcm kk saya kata dalam seminggu, kalau dia call , kira sangkut la gdm. klau result ok dia x call.

1y ago

terima kasih awak bagi tips, doakan saya tak sangkut gdm😁