Minum air gula

Hi mommies, boleh share tips sebelum minum air gula tak. Nervous pulak nak minum hari rabu ni😂 KK tempat saya mmg wajib minum air gula waktu bukak buku and 28minggu. #firstbaby

2 Balas

positive minded je sis. jangan fikir orang kata tak sedap la nak muntah la. tu akan mempengaruhi mental kita. anggap je sedap. baca selawat banyak2. tahan nafas and minum sekali teguk. saya minum dua kali. sekali perisa oren and kali kedua yang plain. alhamdulillah dua2 boleh telan.

Hi mommy. Jgn risau & fikirkan sangat ya. Dtg awal supaya dpt yg masih suam, tarik nafas, minum (if can jgn benti2), pergi tempat yg lapang, hidup udara segar, rehatkan minda, tenang2 dah tu baru sambung nak main phone ke membaca ke. Good luck mommy! 💪🏻