Almost flat head sbelah kanan.

Hi mommies. Kepala baby saya xsama rata. Almost flat sbelah kanan. Kalau pakai bantal yg blubang tu boleh kpla baby boleh kmbali bntuk asal x? Atau nnt smakin baby mbesar kpla akan kmbli sprti biasa? Anyone yg pnah mgalami boleh share? #firstbaby #pleasehelp #firstmom

5 Balas

boleh normal balik rasanya..tp amik masa lama jugak la..ank sdare sy 1tahun4bulan masih lg leper sebelah..myb masuk 3tahun jugak baru ok..sbb anak sy jenis leper blkg,3tahun baru nmpk ok..buat masa skrg sis kena selalu ubah posisi tido dan try jugak pakai bantal berlubang tu..

2y ago

ow ok sis. tq. ya hrp2 dpt mbantu la guna bantal blubang

anak sy pun dulu begitu skrg baru nk masuk 3 bln , sy tgk org ckp kene kerap ubah posisi tidur dia tp alhamdulillah lah baby sy tido mng kepala suka pusing kiri kanan tgk2 kepala dia ok sendiri sejak dia duk pusing2 sndiri tu pastu sy bg dia tummy time jgk bila dia bngun tu

2y ago

anak sy xsuka pusing kiri. bila pusing kn dia akan auto pusing kanan😅 ok sis. mau rajin tummy time lah ni

Kita sama sis..:ank sye pun flat head sblh kanan jg...tp ank sye tido tk suka pakai bantal..klu letakkan bantal nnti ank sye geleng2 kpala pastu menangis...bila angkt bantal bru senyap...

2y ago

rasanya boleh kmbali normal ka tu ya? emm

Hi, boeh tahu anak Puan umur berapa?

2y ago

Sama-sama 🤗

Mcmana anak sis skrg?