sakit bahagian pinggang

Hi mommies Kat Sini, Saya Pregnant 16weeks ank no4, Dari Semalam rasa sangat sakit bahagian Belakang Bawah Pinggang Anak yg 3 sebelum ini Tak pernah rasa sakit mcm ini. Tak boleh jalan atau bangun dari duduk sangat sakit,perut Tak rasa sakit cuma bahagian Pinggang. Mommy Kat Sini Boleh Bagitau Kenapa Sakit ini memang baru sakit ini Tak pernah rasa time pregnancy sebelum ini.😣

1 Balas

Beberapa hari ni ada buat aktiviti lasak ke? Bed rest lebih ja sis.. Tapi klu rasa sakit betul, sya suggest p jumpa Dr. just to make sure baby safety dalam kandungan