Breastfeed

Hi Mommies.. Kat Sini Ade Yang Da Breastfeed Baby? Ade tak yang lubang nipple ade 1 saluran je utk keluarkan susu?

2 Balas

Picit2 tu bukan cara yg betul ya nak tau lubang nipple berapa. Sebab hisapan anak x sama dgn kuasa picitan

5y ago

Monitor diaper saja utk tahu anak ckup susu ke x. Kencing dia jernih xde bau kuat, berak kuning means ok

Mommy cuci nipple...n kalau ada shower, Mandi bawah shower suam. Then cuci2 try picit tgk

5y ago

Sama2