Produk untuk tambah susu badan ketika hamil.. Boleh bantu saya..

Hi mommies, kat sini ada sesiapa tahu produk untuk tambah susu badan ketika hamil.. Boleh bantu sy..

3 Balas

Takde pengalaman, tapi susu akan automatically ada lepas bersalin. Kalau nak banyakkan susu lepas bersalin, makan banyak protein & sayur2 semasa berpantang. InsyaAllah meriah susu. Untuk consume product2 during pregnancy tak digalakkan, takut ada unsafe chemical in product yg tak sesuai dgn development baby

hi sis...mcm sy ank first dulu xde air susu bdan,anak yg kedua pulk sy cuma mnum milk moeder dari kndungan 6 bulan smpai bslin, alhamdulillah ada air susu bdan...

try nufiya

10mo ago

Terima kasih sis.. 😃