Produk nak tambah susu badan

Hi mommies nk tny pendapat yalls..jenama produk untuk tambah susu badan mana yg bagus ye? Blh bgithu..sbb nk tambah susu bdn untuk ank no dua..klu blh nk full bf untuk ank ii..tolong bantu...#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Usia baby? Mindset awak kena ubah. kalau awak mengharapkan milkbooster semata mata susu akan meriah tanpa awak tak jaga DEMAND vs SUPPLY awak tak guna juga ya, awak berhabis puluhan ringgit. awak kena tahu yg milkbooster ni hanya utk support journey penyusuan susu ibu. yang paling utama awak kena jaga adalah DEMAND & SUPPLY awk. selagi awak jaga yg ini. selagi tu susu bdn awak akan ada

7mo ago

semasa baby menyusu awak kena enjoy. cuba igt benda yg boleh buat awak happy. jgn stress. milkbooster sebenar awak adalah mknn dan minuman yg awak enjoy ketika awak mkn atau minum. bila awak happy, production susu awak akan meningkat🫰😘

mind set kena selalu positif , mood kena happy dan demand supply kena jaga baru susu meriah 😁