Spotting 2 kali dalam sehari

Hi mommies , kandungan saya baru masuk 10 minggu . Saya baru je balik dari klinik check baby and heartbeat alhamdulillah semua ok sebab pagi tadi saya first time ada spotting brownish . Doc kata spotting masa awal kehamilan dikira normal . Tapi lepas je balik dari klinik tadi tiba tiba ada keluar spotting lagi tapi kalini dia macam merah coklat cair daripada pagi tadi . Adakah ini juga dikira normal ? Pernah tak mommies kat sini mengalami benda yang sama ? #pregnancy #advicepls #bantusharing #firstbaby

2 Balas

jgn bergerak byk sgt. banyakkan bed rest. jgn angkat benda berat like more than 1kg. doa y baik2 ya.

3y ago

Inshaallah thank you sis 🥺

Bykkam bedrest jgn buat kerja berat2 sgt sis..better jaga2

3y ago

Terima kasih sis sebab respond . Inshaallah saya banyak kan rest lepasni 😥