Air kelapa sesuai usia kandungan berapa?

Hi mommies, kalau pregnant 32weeks dah boleh minum ke air kelapa muda? Saya baru je lepas positive covid, ingat nak consume air kelapa untuk cuci badan, tapi masa demam haritu nadi laju, kalau consume air kelapa ada effect apa apa tak ye?

5 Balas

sy minum dr 3weeks lg.. smpai skrg.. ari ni kt wad dah.. nk tgu besalin ceaser esk..

boleh minum dr awal trimester. melainkan awak ada alergik baru xboleh minum

boleh je minum. tak kira berapa weeks pon. semua benda saya bedal

sye mnum ble da 36 weeks+

Boleh