Hi mommies, I’m 20 weeks but still didn’t feel any movement yet from the baby, is it normal? #firstbaby

31 Balas

Maybe normal.. Sbb baby saya rasa movement tu dari kandungan 19 minggu.. Now sy 22 minggu..

samaaaa..tak rasa jugak..mungkin ada slow movement n kita pun tak perasan..hehehe

Normal..usually first baby 20weeks and above then get the movement...dont worry

ada movemnts tu cma mngkn mc x kuat.. kdg2 rsa mcm bubble2 ja... klau bru 20wks..

5y ago

owh normal eh...huhu im worried actually

doc kata perut tebal xrasa.. sabar jela.. mmg perut i tebal pun🤣

sy 21w baru rasa tu pun mcm angin.. rasa skit2 je. bby 1st jgk ni..

yes same with me...its 21w now...still dont feel baby's kicking..

usually primid will start the fetal kick from 22 weeks onwards

Sy mase 23w baru rasa sikit2 .. masuk 27w baru betul2 rasa ..

Normal sis. Kita sama. Sy da lps 24weeks baru rasa.