Bleeding 19w

Hi mommies, i need your prayer. Currently 19w & bleeding. I had 2x MC bfore 😞 #4thpregnancy

Bleeding 19w
19 Balas

Subchorionic hematoma mmg akn bleedig..sy mase 12w bleeding sgt byak 2 hari..mcm bukak pili paip drh kua🤭lpas 2 die stop.:byak kn kn rehat..jgn lasak2...alhamdulillah sy dah 21w..ok smpi skng..doa byak2☺️

saya pun penah ada sub hematoma ni.. bleeding dia.. mashaAllah macam air paip... baby x survive.. 22 weeks sy bersalin mcm biasa. 2x jugak sy miscariage.. moga dpmudahkan urusan sis..

sy pun ada subchorionic hematoma.. mmg sentiasa bleeding. esok ada appointment lg dgn pakar utk monitor. insyaallah semuanya akan baik2 saja😊

Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye mommy. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

semoga d permudahkn sgala urusan.dn diberikan kesihatan tuk ibu dn bayi..aamiin ya robbal alaamiin

i pun ada bleeding masa 8w so doc bg ubat tuk kuatkan rahim, mkn dlm tmpoh 2 mgu.

Saya doakan semoga ibu dan baby sihat dan baik-baik saja hendaknya. Amiinn..🤲

mcm mana blh bleeding 19w ?? hope sy blh avoid

Semoga ibu dan baby baik baik saja , Aamiin

Semoga sis n bby dlm keadaan baik n sihat