help mommy

mommies help normal ke perut kita yg sebelum ni rasa cramp rasa perut tu nak membesar rasa tak selesa tiba2 perut tu rasa normal macam sbelum pregnant , macam rasa ringan je perut tu hmmm 😭😭 saya baru 9 weeks . saya rasa perut jadi flat balik . no bleeding tapi banyak kencing je

5 Balas

Dh scan semua janin okay x? Dh nmpk? ..kalau ok xde masalah jgnlah risau..awal2 mmg perut kita rasa bloated, cramp, xselesa sbb janin bru nk menempel..lgpon 9w bby bump pon xde lgi.. kalau ada bleeding/spotting bru la awk kena risau then pi check cpt2

4mo ago

alhamdulilah scan semua okay time week 8 , thankyou sangat sangat ya 🥹🤍

saya 9 weeks juga. baru semalam saya perasan takda loya seharian. tiba tiba risau. bila malam baru rasa bloated balik. mungkin makin lama makin kurang alahannya. sama sama kita doakan kita dua dgn baby kita okay. fi hifzillah mommy ❤️

Saya baru 8w pastu perasan perut macam kecik sikit berbanding sebelum ni. Tapi cramp masih ada. Husband kata tu perasaan je kot. Maybe betul perasaan je. Takpe.. kita doakan yang baik baik untuk anak.

same mcm sy..sy ingat sy sorang rase mcm nie..semoge semua nye baik2 jer..aamiin

4mo ago

Alhamdulillah..Oo mcmtue..tQ aishah for info☺️