Scan 8w. Semoga baby membesar dengan sihat

Hi mommies. Harini scan 8w tapi machine detect 7weeks. Normal kan kdg2 mmg lari kiraan kan? Dr kata baby nyorok, nampak sipi-sipi je tapi ada flickering. Dah ada jantung baby 😭 Alhamdulillah. Semoga baby membesar dengan sihat & baik. Doakan saya ye mommies. Next week buka buku pink 😊 Harap spotting completely stop. Skrg ni kdg² ada lendir brown. On duphaston

3 Balas

Normal dear. Scan kdg2 lari seminggu dua mungkin persenyawaan lmbat berlaku dlm rahim. Janji baby sihat. Kalau lari lebih 2 minggu means baby tak develop dgn elok. So, in your case, it’s normal! dont worry k! Take care and enjoy your pregnancy 💕