Babybump n baby movement #firsttimemommy

Hi mommies, harini kandungan sy genap 20w. Tapi ramai juga yg tegur babybump sy still kecik, dorg semua tak percaya yg kandungan sy da 5month... Sy pun still tak rasa baby movement lagi sbb pena juga baca, kebanyakkan org ckp da boleh rasa since kandungan tu 19w. But bila gi scan baby semua okay jea, just sy agak paranoid bila dgr org ckp mcm tu. Auto sy rasa risau sgt, asyik fikir jea pasal benda negatif.. ada tak mommies yg berpengalaman mcm sy? Help please 🥲

11 Balas

Apa org kata masuk telinga knan kluar telinga kiri..depa mmg cakap sdap mulut ja..inshaallah tk ada apa2 tu..fikir yg baik2 ya🤗

1y ago

inshaa Allah amin.. tq for the support awak 🥰