Bleeding

Hi mommies, can you guys share with me if anyone happen to have bleeding on their pregnancy. How does it look like? Is it like period bleeding?

16 Balas

Masa pregnant I mmg bleeding. And selalu spotting. Dia macm darah period tapi sikit je sebesar duit 50sen. And bukan hari2 pun. Kalau risau better pg klinik/ hospital

4y ago

Sy mcm sis.. dr 4w, skrg nak msuk 8w, dlm smggu ada 2-3kli spotting mcm tu, darah coklat mcm nak hbis haid. Tp perut x sakit pn. bla scan, baby ok.. cma tu la adal klua darah tu je, buat blh sy badmood, sedih😅 kdg2 nangis sorg2..