Bleeding

Hi mommies, can you guys share with me if anyone happen to have bleeding on their pregnancy. How does it look like? Is it like period bleeding?

16 Balas

sy pernah bleeding masa week 8, masa tu dlm perjalan ke ipoh..masa kat toilet nk buang air kecil..tengok2 ada darah mcm darah period tu berlendir..ingt miscarriage..then terus ke hospital ipoh, di emergency diorang scan, jantung baby ada tapi blur.. so diorang refer ke EPAU (early pregnency unit).. scan ikut bawah..then confirm baby alhamdulillah sihat and okay..semuanya normal.bila tanya doc..dia cakap..mungkin bleeding sebab nak menempel tu jadi bleeding..