Rotavirus vaccine

Hello mommies FTM here my Lo had his vaccine last july 14 and the pedia said possible sya mgkalagnat minonitor ko sya past few days okay naman and now parang medyo mainit sya chineck ko temp nya 37.1 Celsius is it normal for 2 months old? And epekto padin kaya to ng vaccine? Have you had same experience? Badly need your answers thank you so much

5 Replies

As per sa pedia ng baby ko di po lalagnatin sa rotavirus. Hindi din nilagnat baby ko hanggang sa 3rd dose nya.