Zincofer klinik

Hi mommies, first time mom here. Saya memang tak boleh nak terima zincofer dari klinik ni memang akan muntah lepas makan. Apa alternative yang kita boleh beli untuk ganti zincofer ni ya? #firstmom

3 Balas

dah cuba telan malam sebelum tido? lepas telan tu terus je tido jgn tgk fon jgn buat benda lain. kalau masih juga muntah lepas tu sis boleh inform nurse yg attend sis. nanti dorg tukar ubat lain. kalau tak ok juga mungkin kena beli ubat kat farmasi sbb tak semua ubat ada kat kk

Nti bgtau kk takboleh mkn zincofer , kk akn tukar ubat yg lain. Kalau tak boleh jgk segala ubat yg kk bg last choice diorg akn suruh kita beli maltofer dkt farmasi..