Finalize nama baby

Hi mommies, due kita dah dekat tapi susah jugak ya nak decide nama baby. Macam ada je tak kenan or tak agree dengan husband, haha. Mommy lain macam saya jugak ke? share sikit journey cari nama baby kat sini. Tq in advance 🙏🏼😄

5 Balas

Takde pulak gitu🤭Asalkan nama pilihan daripada saya dan suami, we both okay je. Bukan family atau orang lain yang tentukan. Yang ni big no! 😂

kita pilih2 nama anak nnty yg pi dftr kt jpn bapaknya so bio je lah apaknya nk bg nama apa sbb mcm masam2 muka x jd ape. jnji nama anak yg baik2 mksudnya

saya 🤭..ni anak ke 4.. abang² n kakaknya semua bermula dengan RAY...kemudian MIK..dan Cheng..so yg ni dah pening nak buh nama apa nak bagi sama..

usually sy serah kat ayhnya. tp dia akn pilih 3-4 nama dan sy yg buat final decision. alhamdulillah bby ngam dgn nama dia

klu girl sya/ family sblh sya choose nama dlm senarai nama yg sya buat. klu boy 100% bgi kat husband..