CADANGAN NAMA ANAK BABY GIRL A S ATAU A N…ANGGUN….

Mommies semua boleh tak share cadangan nama anak. Combination huruf A S…atau A N. Suami berkenan nama Anggun tp mcm xde maksud dlm Islam. Just nama melayu je kn? Huhu. Tq in advance😉#bantusharing #pleasehelp #1stimemom #namaanak #namababy #dilema

1 Balas

Anggun mmg tk ada maksud dlm Islam tp selagi nama tu membawa maksud baik dr bahasa apa pun, tak jadi masalah. Tk wajib pun letak nama Islam / Arabic sbnrnya, cuma orang kita ni dh jd mcm tradisi nama nk kena bunyi Arab-Arab utk tunjukkan kita Islam. Anggun Nadhirah (cantik berseri) Anggun Safiyya

3y ago

Ouh tulah kn. Tenkiu sis! Sedap jg anggun nadhira & safiyya tu😍😍😍😍