Due lg 10 hari tp craving makin menjadi jadi

Hello mommies , due date sy 19/2 , 10 hari lagi je but still xde tanda2 lagi.. n now craving sy makin menjadi jadi n boleh dikatakan x boleh kalau xde nasi.. sehari nasi 3 kali makan .. risau sy.. ada mommies sama mcm sy x .. craving je memanjang then kerap lapar je.. 🤣🤣

4 Balas

sy due 16/2 tkde tanda lagi.. perut asyik mengeras je.. hari2 nk mkn saje.. lapar makan je tgh mkn pn baby gerak2 ok je.. mase check up, berat badan naik sekilo dlm seminggu.. jumpa doktor plak sbb berat naik.. doktor suruh pantau kena cek tekanan darah 2 kali smggu g klinik desa..

saya dalam pkul 11 - 12 malam sebelum nak bersalin tiba2 teringin makan shawarma, gigih naik motor jugak malam tu walaupun nak angkat kaki pun terasa berat dah dekat area miss v ni. esok pagi pkul 11 keluar baby

same.. tiap hari ade je bende baru yg rase nak makan.. awal2 pregnancy hri tu takde pulak craving macam nie.. berat naik 800g last week.. minggu nie tak tahu la byak mane😅

sama sis kita pun macamni. makin bertambah craving itu ini. hahahah