Bleeding boleh solat ke?

Hi mommies. Doctor diagnose blighted ovum. Dh seminggu darah keluar mcm period. Tapi kantung still xjatuh lagi. Doctor bagi masa 2minggu. Ada terbaca sah solat tapi sebelum solat kena cuci bersih tukar pad. Betul ke? #pleasehelp

5 Balas

ye. selagi belum gugur kantung, selagi tu wajib solat. cuci bersih tukar pad and solat mcm biasa.

Betul . Masih perlu solat. Lps dh jatuh kantung baru dikira darah yg keluar adalah nifas.

Betul sis.. sah solat tu

Betul. Masih perlu solat