bayi 25 minggu kurang gerak

Hi mommies, disebabkann ni first anak. Mmg bila kita puasa bayi jadi kurang gerak ka? Risau pulaa

3 Balas

Mcm sy la semalam sy try puasa mmg tkleh la. lapar teruk lps tu degup jantung laju.. cpt² g makan bru baby aktif lps tu huhu

Ye kalau kita puasa mmg bby kurang gerak..if sis larat pls buka ye sian bby perlukan zat