Mohon bantuin ya 😭

Hi mommies dan bakal mommie semua. Saya nak tanya sikit la waktu saya anak dara pattern period cycle saya cantik kdg2 je lari sikit dan lepas saya kawen kdg2 tu cantik kdg2 tak cantik tapi selepas 1 may tahun ini period saya dh tak dtg2 sampailah skrg ni. Saya dh pergi jumpa Dr dan saya tidak hamil. Jadi smlm saya jumpa Dr lagi sekali setelah 5 bulan saya tidak dtg period utk saya consult dgn Dr dan Dr bagi ubat hormon utk tebalkan dinding rahim saya. Jadi soalan saya situasi saya ni boleh ke saya hamil mcm mommies yg lain ya? Ada ke yg pernah alami mcm saya ni. Saya risau jugak sebenarnya 😔😔😔#pleasehelp #advicepls #bantusharing

1 Balas

In shaa Allah boleh je sis. Selagi ada rahim, selagi tu boleh preggy. Biasa dah kawen mmg hormon akan jadi tak stabil sikit.