Hormon Hcg Habis Bila Selepas Keguguran?

Hi Mommies.. Buln lps 17/12 smpi 31/12 sy complete miscarriage.. Smlm ada test upt.. Naik double line.. Ada kemungkinan sy prgnant or hormon hcg tu xhilang lg? Sepatutnya next period bila pulk ye?

1 Balas

Gugur berapa weeks? Ada yg cepat hcg turun, ada yg lambat. Period selalunya selepas sebulan gugur dah datang balik. Cek upt kalau makin terang mungkin dah lekat yg baru.

4y ago

Gugur 13weeks..itu la.. Nk try test lg 2weeks mcmna.. Harap2 ada rezeki..