Buku Pink - KK Seri Kembangan

Hi mommies, boleh tak share procedure nk buka buku pink kat KK seri kembangan? Apa nak bawa? Pergi mana dulu? Better dtng pukul brpe pagi2 tu? Lama x nk buka buku pink tu & lalui tu semua? Sb sy risau masa tu ambil lama Tpi bnyk tggu sb nk kena Apply cuti kerja lagi.

2 Balas

Better call KK tu. Dia akan smbg ke unit ibu anak. Nnti misi akan set kan date & masa. Just bawak diri & beberapa dokumen yg misi mention. Once dah sampai KK, mmg kena luangkan masa 3-4jam huhuuu

kalau awk nk lg sure....awk call kk trs sis...tanya nurse tu...