Sangkut gdm

Hi mommies. Boleh tak share macam mana diet untuk control gdm? Saya minum air gula kali kedua harini. Result sangkut gdm la pulak. Anak second dan ni first time kena. Sekarang dah 33weeks. Please siapa2 ajar saya contoh diet mommies semua. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

Ini KK tempat saya check up bagi. kitorang memang sape sangkut ade session dengan dietion.. Ini sekadar basic guidelines lah. Harap2 boleh membantu.

1y ago

terima kasih mommy 😊